Lexus NX300h: Lexus vant nok en gang - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Lexus vant nok en gang
Til tross for en liten tilbakegang fra i fjor, har Lexus fortsatt de mest fornøyde bileierne i Norge viser Loyalty Groups AutoIndex. Men Volvos framgang krymper avstanden mellom de to.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

For sjuende gang er eierne av Lexus fortsatt mer fornøyd med bilene sine og hvordan de behandles av forhandleren enn eiere av andre bilmerker i Norge.

Det kommer fram i siste AutoIndex utarbeidet av det danske konsulentselskapet Loyalty Group og publisert i Dagens Næringsliv.

AutoIndex er den mest omfattende eiertilfredshetsundersøkelsen i Skandinavia. 23 merker er med i undersøkelsen hvor forholdet til bilen og kjøreopplevelsen teller mest.

Dernest må eierne svare på opplevelsen rundt det å kjøpe bilen, det å ha den på service/verksted og til slutt eiers loyalitet til selve merket.

Fjorårets nummer to, BMW, måtte finne seg i å rykke en plass ned og se Volvo klatre nok en plass opp. Volvo var også vekstvinneren i fjor, opp fra sjette til tredje plass. Men avstanden merkene mellom bak Lexus er tett.

Hos Lexus er det, i følge Dagens Næringsliv, modellene IS/IS-F kundene er mest tilfreds med, mens XC90 topper hos Volvo.

Lexus er fortsatt et lite bilmerke i Norge og står kun for en halv prosent av personbilsalget. I hovedsak selger Lexus bare hybride biler i Norge og har ingen elektriske modeller. Deres bestselger er SUV-en NX (bildet) som utgjør halvparten av Lexus-salget så langt i år.

1. Lexus

919

2. Volvo

883

3. BMW

877

4. Toyota

867

5. Audi

866

6. Subaru

865

7. Mercedes

865

Kilde: Dagens Næringsliv

 

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: