Porsche 911: Her er nye 911 Cabriolet - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Her er nye 911 Cabriolet
Bare seks uker etter at nye 911 Coupé debuterte i Los Angeles, følger den åpne utgaven etter.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Cabrioleten følger tett etter lanseringen av den nye 911 Coupé (internkode 992). Foreløpig sier ikke Porsche noe om leveringstid, men siden de nå åpner for bestilling er nok sjansen stor for at du kan ha en i garasjen innen sommerferien dersom du er kjapp på labben.

Den første åpne 911 debuterte på IAA i Frankfurt høsten 1981 og første bil rullet av produksjonslinjen året etter. Siden har den vært et fast innslag i 911-familien gjennom samtlige generasjoner

Nye 911 Cabriolet har selvsagt alle innovasjonene som har funnet veien til den lukkede utgaven. En spesialitet for den åpne utgaven er det hydrauliske systemet som kjører taket av og på raskere og mer smidig enn tidligere.

Designmessig har de to utgavene det meste til felles, selv om denne umiskjennelig er en 911 i cabriolet-form. Kalesjen har integrert bakrute i glass, og strukturen inneholder magnesium elementer som gjør at den tåler de ekstreme hastighetene en Porsche er bygget for.

Taket kan kjøres opp eller ned i hastigheter på inntil 50 km/t, en prosess som tar rundt 12 sekunder. Når du kjører åpent sørger en elektrisk drevet vindavviser for å beskytte nakken mot turbulente luftstrømmer.  

I første omgang leveres nye 911 Cabriolet i to utgaver, som bakhjulsdrevet Carrera S og som Carrera 4S med firehjulsdrift. Begge med en turbomatet treliters boxer sekser god for 450 hestekrefter og et dreiemoment på 530 Newtonmeter i kombinasjon med 8-trinns dobbel clutch girkasse.

En Carrera S tar deg til hundre på 3,9 sekunder og videre til en toppfart på 306 km/t. Modellen med firehjulsdrift kapper aks-tiden med en tidel, mens toppfarten reduseres med to kilometer.

Ny plassering av motoren gjør den nye cab’en enda mer vridningsstabil enn forgjengeren.

(saken fortsetter)

For første gang kan du få 911 Cab med PASM (Porsche Active Suspension Managament) sportschassis.

Det innebærer stivere fjærer, mer solide stab-stag, og en bakkeklaring som er redusert med ytterligere 10 mm – egenskaper som gir bilen mer dynamiske kjøreegenskaper og bedre vektfordeling.

Nye 911 Cabriolet fremstår som mer muskuløs og atletisk enn forgjengeren takket være bredere skjermer over brede dekk – 20-tommere foran og 21-tommere bak.

Modellene med bakhjulsdrift har nå samme karosseri som de firehjulsdrevne. Bakakselen er utvidet med 44 mm mens den fremre er påplusset 45 mm for å oppnå økt sporvidde.

Som coupéen er også cabrioleten utstyrt med en betydelig bredere og variabel bakvinge enn forgjengeren, samt en lysstripe som strekker seg fra hjørne til hjørne. Med unntak av elementer i front og hekk er nå hele karosseriet produsert i aluminium.

Inkludert frakt og leveringsomkostninger Oslo må du ut med kr 1.795.900 for en Carrera S Cabriolet mens 4S har en prislapp på 1.884.900 kroner. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: