Nytt Bil i postkassen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Nytt Bil i postkassen
Kan det bli bedre? Spørsmålet stilles om BMWs nye 3-serie i seneste nummer av bladet Bil.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

BMWs beste 3-serie er her, rommeligere, mer komfortabel og pakket med mer avansert teknologi enn noensinne. Du skal bli glad når du ser en 3-serie, få lyst til å eie den og framfor alt få lyst til å kjøre den, slår bladet Bil fast i en omfattende reportasje i utgaven som nå er på vei til abonnentene.

Genève er vårens desidert viktigste bilmesse i Europa, og selvfølgelig hadde BilNorge og bladet Bil flere medarbeidere der. Du har sikkert allerede lest mange av Jon Winding-Sørensens reportasjer fra GIMS, som messen gjerne forkortes til, her på BilNorge.no.

JWS griper i Bil tak i problemstillingen om bilmesser faktisk er i ferd med å gå ut på dato, eller om de fortsatt er relevante. Om GIMS skriver Jon: – Messen er i oppløsning. Ikke noe av det viktige som skjer i verden reflekteres her, men som et vanvittig show for overklasse-eksesser, dårlige sosiale holdninger og alt det andre som også er fantastisk moro, er den førsteklasses.

Ja, dette er bare innledningen. Hele messereportasjen finner du langt fram i bladet Bil.

Etter 13 år med Auris gravlegger Toyota navnet, børster støvet av Corolla og gjeninnfører det på en helt ny serie hybride kompaktbiler hvor stasjonsvognen helt klart et den mest attraktive. Du leser alt om veien tilbake for Corolla i Bil.

Audi har endelig startet utleveringen av e-tron. Den er en flott, rask og svært komfortabel. Naturligvis har Bil kjørt Audien som etter en drøy måned i butikkene er utlevert i flere eksemplarer enn alle de andre Audi-modellene til sammen. Hvordan den oppleves finner du svar på i Bil.

I månedens test settes de tre folke-SUV-ene Toyota RAV4 hybrid, Honda CR-V hybrid og Mitsubishi Outlander PHEV under lupen. Hvordan det ender røper vi ikke her. Hele testen i Bil.

Geir Inge Paulsen har garasjen full av flotte Forder som han gjerne gjør enda flottere før han selger en og annen av dem for å kjøpe en ny Ford og helst en RS. Hva som driver Paulsen leser du i Bil.

Du trenger ikke løpsbil for å konkurrere mot likesinnede. En pc samt ratt og pedaler får deg på banen for en brøkdel av prisen. Konkurransen er tøff, men det er flotte premier og hente skriver Terje Ringen om Norges Bilsportforbund som høsten 2016 startet en online racingcup for å finne talenter fra simulator-racing som kan rekrutteres til bilsporten. Mer om dette leser du i Bil.

Bladet Bil kommer snart i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: