Nytt Bil i postkassen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Nytt Bil i postkassen
Åpen glede i siste nummer av bladet Bil handler om drømmene, de takløse i sommersol. Derfor vies hele 21 sider til temaet kabriolet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er sommer i luften og på høy tid å la bilen stå i garasjen med taket av så den kan kjøres rett ut i solen.

Siden færre produsenter nå bygger kabriolet/roadster-modeller for lommeboken til folk flest, har dette markedet skrumpet inn til nesten ikke-eksisterende med snaut 300 nysolgte biler i året de siste årene mot drøyt 1000 for ti år siden.

Men valgene er fortsatt der, og i seneste utgavene av Bil presenteres et knippe aktuelle modeller – fra den aller rimeligste og elektriske Smart ForTwo til under 200.000 kroner via alltid aktuelle Mazda MX-5 og BMW Z4, til råeksklusive og ultraelegante Bentley Continental GTC priset til i overkant av fire millioner kroner.

Ingrid Johansen forteller i bladet som sin vei til det takløse eventyret hvor hun endte opp med en Fiat 500 C, jålet den elegant opp slik at bilen nå er hele familiens kjæledegge.

Mercedes er snart her med deres første elbil bygd som elektrisk fra bunnen av. Den ligger an til å bli prisvinneren blant de store elbilene med firehjulsdrift. Bil var i første gruppen som fikk kjøre bilen da Mercedes la Europa-lanseringen til Norge. I Bil leser du hva vi mener om EQC.

Paal Kvamme er en nysgjerrig og engasjert journalist med tilhold på Vestlandet. Så nysgjerrig ble han på historien bak Troll i Lunde i Telemark og mannen bak, Per Kohl-Larsen, at han, for å stilne nysgjerrigheten, skrev boken om bilfiaskoen. I Bil leser du intervjuet med Kvamme.

I månedens test måles de nye SUV-ene Audi Q3 og Lexus UX 250h mot etablerte Volvo XC40. Hvordan det gikk finner du svar på i Bil.

Formel Student, verdens største ingeniørkonkurranse innen motorsport, engasjerer studenter i Agder, Stavanger og Trondheim.

Tre lag fra Norge deltar i årets konkurranse. Naturligvis var bladet Bil var tilstede ved avdukingen av den nye fartsmaskinen til Align Racing på Universitetet i Agder, campus Grimstad.

Motorsporten er på vei inn i det elektriske sporet. Brødrene Frode og Atle Skaar i Skaar Racing er entusiaster med årelang erfaring fra bilcross og rallycross. I fellesskap har de utviklet en elektrisk crosskart for barn, lisensiert og godkjent for bruk av Norges Bilsportforbund. Mer om dette leser du i Bil.

Bladet Bil kommer snart i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: