BMW : BMW fremskynder elektrifisering - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
BMW fremskynder elektrifisering
BMW Group har tidligere kunngjort at selskapet i 2025 vil ha 25 ladbare modeller på markedet i 2025. Nå akselereres lanseringen av de kommende modellene, og selskapet varsler 25 elektrifiserte modeller allerede i 2023.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

På det store arrangement #NEXTGen på BMW Welt i München, ble det i går kjent at BMW Group tar nok et ladegrep for fremtiden.

– Vi øker tempoet i transformasjonen mot bærekraftig mobilitet og ruster selskapet for fremtiden. I løpet av de siste to årene har vi tatt en rekke viktige beslutninger, og resultatene vil vises på veiene. I 2021 skal vi ha doblet salget av elektrifiserte biler sammenlignet med 2019, sier Harald Krüger, styreformann i BMW AG.

– Vi vil tilby 25 elektrifiserte biler allerede i 2023, to år tidligere enn opprinnelig planlagt. Vi forventer å se en bratt vekstkurve mot 2025, hvor salget av våre elektrifiserte biler forventes å øke i gjennomsnitt 30 prosent hvert år, sier Krüger videre.

I 2020 introduserer BMW femte generasjon elektrisk drivlinje. Ingeniørene er godt i gang med å teste dynamikken til den nye drivlinjen, og har fått frie tøyler til å eksperimentere med enkelte biler.

En av bilene som testes er en BMW 5-serie med tre nye elektromotorer og en total effekt på 530 kW/720 hk. Akselerasjonen fra 0-100 km/t gjøres unna på godt under 3 sekunder.

Elektromotoren og batteriene som nå testes til det ytterste vil bli å finne i kommende BMW-modeller.

En rekke nye BMW-modeller har sin verdenspremiere på #NEXTGen-arrangementet. Helt nye BMW 1-serie, BMW 3-serie Touring, BMW 8-serie Gran Coupe, BMW M8 Coupé og BMW M8 Cabriolet, samt oppdaterte BMW X1 er noen av nyhetene som vises.

To fremtidsvisjoner vises for første gang også for publikum:

•          BMW Vision M NEXT

•          BMW Motorrad Vision DC Roadster

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: