Ford Puma: Puma er priset - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Puma er priset
Puma navnet vekkes til live når Ford lanserer sin nye kompakte crossover til høsten. Nå er prisene klare.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Ford Puma er en kompakt SUV / crossover som snart er på markedet. Du kan lese mer om bilen i vår forhåndsomtale

Nå er de norske prisene klare, og de starter på 275.800 kroner for rimeligste modell som ifølge Ford er godt utstyrt.

– Nye Ford Puma har med sin avanserte mild hybrid-teknologi, sitt supersmarte og store bagasjerom og sin svært konkurransedyktige pris alt som skal til for å treffe bra blant den stadig større andelen nordmenn som er på utkikk etter en SUV eller en crossover, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Fords nye EcoBoost hybrid-drivlinje, som blir introdusert i nye Ford Puma, leverer mye krefter og respons. En integrert startmotor/generator gjenvinner og lagrer energi som vanligvis går tapt under bremsing og retardasjon, og lader det 48 volts luftavkjølte batteriet.

Mild hybrid-systemet fungerer også som en motor som sømløst integreres med den 3-sylindrede 1.0-liters EcoBoost-bensinmotoren. Den bruker lagret energi til å gi bilen ekstra dreiemoment, opptil 240 Nm, ved akselerasjon. Det bidrar til opptil 9 prosent redusert drivstofforbruk og bedre ytelse.

Nye Puma tilbys i to utstyrsnivåer, den sportslige Puma ST-Line og den stilige Puma Titanium.

Puma Titanium med 125 hk mild hybrid og en 6-trinns manuell girkasse har startpris på kr 275.800. Titanium-varianten kommer blant annet med 17-tommers aluminiumsfelger, korsryggsmassasje i forsetene og trådløs lading av mobiltelefonen.

Toppmodellen Puma ST-Line leveres med hele 155 hk mild hybrid og en 6-trinns manuell girkasse. Denne tilbys med 18- eller 19-tommers aluminiumsfelger, sportsunderstell og ST-Line grill i matt svart. Spoiler er også tilgjengelig. Prisene på Puma ST-Line starter på 310.300 kroner.

Våren 2020 kommer Puma også med en 1.0-liters 125 hk bensin automat. På Titanium utstyrsnivå vil den da koste fra kr 302.800. Som ST-Line vil prisen være 331.300 kroner.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: