Nytt Bil i postkassen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Nytt Bil i postkassen
Trenger du ideer til å ferdigstille en urban surfebil, finner du tips i seneste nummer av bladet Bil.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Jon Grønvold kom over en litt sliten VW Transporter, T2 fra 1978. En passende biltype med historie nært knyttet til siste halvdel av 60-årenes hippietid i California ble etter utallige timers arbeid til Grønvolds hippiebil, og med surfebrett på taket klar for urban surfing.

Mer om Grønvolds prosjekt som også inkluderer en diger Jeep Grand Wagoneer leser du i seneste utgave av bladet Bil.

Der presenteres du også for den første samletesten i norske medier av de fire store elbilene: Audi e-tron, Jaguar I-Pace, Mercedes EQC og Tesla Model X. Og hvordan det endte avslører vi naturligvis ikke her, men i bladet Bil finner du både detaljene og konklusjonen.

I disse elbiltider hvor mange norske bilkjøpere er i ferd med å lukke øynene for at spennende fossilalternativer fortsatt lanseres og kan være det beste bilalternativet, har vi i seneste Bil kjørt Kamiq, Skodas kommende, lille SUV.

Mer om bilen i bladet.

At Mazda går svanger med en elbil har vært kjent ganske lenge, men at deres førstevisning av den elektriske teknologien, pakket inn i nye, kompakte CX-30, skulle legges til Norge, holdt Mazda ganske hemmelig.

Men vil du vite mer om Mazdas kommende elbil, er det bare å bla opp i Bil.

Høsten er rundt oss og det går raskt mot vinter. Like fullt kjører titusenvis av bilister rundt på de piggfrie vinterdekkene de har brukt sommeren til å slite ned etter fjorårets vintersesong, med et håp om at de holder til nye vinterdekk står klare.

Dekkimportørene og mange andre med dem rister på hodet av denne måten å «spare» dekkpenger.

Derfor har Bil kjørt en rekke bremseprøver på Vålerbanen for å finne ut hvor farlig eller lite farlig det faktisk er å kjøre med slitte, piggfrie dekk på vått sommerføre. Det enkle svaret er at det er mye farligere enn folk tror.

Resultatet av testen leser du i Bil.

I motorsportspalten fokuseres det denne gang på de aller yngste utøverne hvor 13 årige Andre allerede er en erfaren bilfører mens seks årige Ruben fikk debutere i crosscart dagen etter at han begynte i første klasse. Og selvfølgelig kjøres det fullt lovlig i kontrollerte former.

Youngtimers er et av de faste innslagene i Bil. I seneste nummer står Josefine Pedersen fram med sin Beetle Cabrio. Hun sikret seg brukt den aller første av slaget som kom til Norge. Hennes entusiasme for Beetle følger du i bladet Bil som i disse dager dumper ned i postkassen hos abonnentene.

Bladet Bil kommer også snart i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: