Hyundai lanserer bruktbilprogram - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Hyundai lanserer bruktbilprogram
Bruktbiler er i vinden som aldri før. Den anledningen benytter importøren ved å lansere sitt pan-europeiske bruktbilprogram, Hyundai Promise, i Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Gjennom det nye bruktbilprogrammet Hyundai Promise vil kunder få fullt utbytte av Hyundais fem års garanti med ubegrenset kilometer, og man får minimum 2 års Hyundai garanti med 24/7 vei assistanse.

Hyundai er det første merket som lanserer et slikt bruktbilprogram for alle drivlinjer, inkludert hybrid- og elbiler.

Utviklingen av Hyundai Promise har skjedd i tett samarbeid det tyske bilsikkerhetsselskapet DEKRA og starter opp i syv land, inkludert Norge. Deretter vil Promise rulles ut i hele Europa.

Gjennom tilbakemeldinger fra Hyundai-kunder og forhandlere har det nye bruktbilprogrammet blitt laget for å sette en ny standard for bruktbilkjøp. Hyundai Promise er et stort og viktig steg for Hyundais bruktbilstrategi, og vil erstatte tidligere programmer innen 2020.

– Hyundai Promise gir våre kunder er et transparent bruktbilkjøp uavhengig av drivlinje. Dette gir tryggheten som trengs for å kjøpe et brukt kjøretøy av høy kvalitet, sier Hyundai Motor Europe-sjef Thomas A. Schmid.

– Ved å inkludere elektriske og elektrifiserte modeller i programmet, treffer vi kundene våre enda bedre, og gjør forhandlerne våre bedre forberedt fremover.

Kun biler som er under fem år gamle og har kilometerstand lavere enn 120.000 kilometer er tilgjengelige gjennom Hyundai Promise. Man får dessuten 24-timers veiassistanse som en del av programmet.

Dersom en kunde er misfornøyd med bruktbilen som er kjøpt, har man også mulighet til å bytte til en annen tilsvarende bruktbil innen 30 dager eller 1.000 kjørte kilometer, avhengig av hva som inntreffer først.

Fleksible betalingsløsninger, garanterte innbyttetilbud og utvidet prøvekjøring ligger også i Hyundai Promise-programmet.

For fullstendig trygghet gjennomgår bilene en omfattende 100-punktssjekk og testing av autoriserte teknikere. Hyundai utsteder et sertifikat for bilens tilstand og historikk, slik at kunden vet alt som er å vite om bilens stand.

Med Hyundai Promise nyter kunden dermed godt av følgende fordeler:

  • Minimum 2 års Hyundai garanti, inkludert 24/7 veiassistanse (Hyundai Assistanse)
  • Dedikert support og veiledning på elektriske drivlinjer
  • Utvidet prøvekjøring
  • Fleksible finansieringsløsninger
  • Garanterte innbyttetilbud
  • 100-punktssjekk med sertifisert tilstand og historikk
  • Levering innen syv dager
  • Velkomstpakke
  • Bytterett i 30 dager eller 1000 km
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: