Dennis Hauger fokuserer på fremtiden - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Dennis Hauger fokuserer på fremtiden
De store resultatene uteble for Dennis Hauger i helgens løp på Silverstone. Men han sanker hele tiden ny erfaring for fremtiden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

– Definitivt ikke en morsom helg, sier den norske Formel 3-føreren for Red Bull Junior Team.

– I den frie treningen fredag tapte jeg rundt fire tideler på kjøringen sammenlignet med teamkollega Liam Lawson som var raskest, men bilen manglet også en del på toppfart så vi tapte tilsvarende på det.

– På kvalifiseringen ble det enda verre, fortsatt en del på grunn av kjøringen min, men hadde vi ikke hatt motorproblemene ville ha kvalet rundt tiendeplass, og det hadde gjort en stor forskjell, sier Dennis som endte opp med startspor 24 i første løp.

I lørdagens løp tok han et par plasser i starten, men ble så torpedert av en overmodig konkurrent slik at han fikk ødelagt hjulopphenget på bilen og måtte kjøre i depotet.

Siden resultatet i første løp er grunnlag for startoppstilling i søndagens løp, hadde Dennis et meget dårlig utgangspunkt med startspor 29 av 30 biler.

– Jeg tok meg tidlig opp til 22. plass. Jeg forsøkte holde meg unna trøbbel for å sjekke hvordan tempoet var i bilen nå. Et stykke inn i løpet gjorde jeg en feil og dro av i en sving, noe jeg tapte noen plasseringer på, men jeg klarte å ta tilbake noen plasser senere i løpet og endte på 20. plass.

– Dette ble definitivt ikke den helgen vi håpet på, så nå må jeg bare fokusere på de neste løpene som kjøres i Barcelona om en uke, konkluderer Dennis som håper på en raskere bil og bedre form neste helg.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: