Volkswagen Golf: GTI for de mest lekelystne - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
8 bilder i galleri
GTI for de mest lekelystne
Volkswagen lanserer nå sin nye GTI i en Clubsport-utgave med ekstra krefter og kjøreegenskaper skreddersydd for Nordsløyfa.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

De sprekeste versjonene av nye Golf 8 er akkurat ankommet markedet, men de som er ute etter noe mer ekstremt må vente en stund til – her kommer nemlig spesialutgaven de mest ihuga GTI-entusiastene ønsker seg. De som gjerne tar med bilen på bane for å leke seg.

Les også: Hittil raskeste serieprodusert Golf

Golf GTI Clubsport benytter den samme 2,0-literen som nye Golf GTI, men her henter de ut hele 300 hestekrefter – 55 mer enn i originalen. Et dreiemoment på 400 Newtonmeter er i tillegg 30 Nm ekstra.

Bilen har et spesielt Nürburgring kjøreprogram som tilpasser fjæring, dempere og styring til den utfordrende banen.

GTI Clubsport har en rekke detaljer som viser bilens aggressive egenskaper, for eksempel fronten med de store luftinntakene og spoileren som leder luftstrømmen i ideell retning.

Volkswagen presiserer at frontspoileren og bakvingen er mer enn bare designelementer, de sørger også for betydelig økt marktrykk.

Øvrige spesialiteter er 18-tommers felger, en spesialformet diffuser, 10 mm mindre bakkeklaring og bredere sideskjørt. En annen spesiell detalj er ovale enderør i stedet for runde på sportseksosen.

Innendørs er bilen utstyrt med premium sportsseter kledd med ArtVelours som skal gi enda bedre sidestøtte i raske kurver, pluss et sportsratt med perforert skinn og hendler for den 7-trinns DSG-kassen. Og selvsagt – pedaler med alu-look.

Null til hundre på under seks, og toppfarten sperret ved 250.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: