Land Rover Range Rover: Her er neste generasjon Range Rover - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
50 bilder i galleri
Her er neste generasjon Range Rover
SPIONBILDER: Opprinnelig en favoritt for britisk adel, men gjennom årene har Range Rover fått mange venner verden rundt. Nå er en ny generasjon under utvikling.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Disse bildene er tatt på og ved Nürburgring og viser neste generasjon Range Rover med kodenavn L460 i normal og lang utførelse.

I dagens versjon er akselavstanden strukket rundt 20 cm i den lange utgaven som også er mer luksuriøs og eksklusiv enn den ordinære. Vi regner med forskjellen vil bli tilsvarende i 2022-versjonen som her er avbildet tungt maskert.

Ifølge våre kilder skal bilen presenteres på våren mens salget av 2022-modellen startet på høsten. En ny Range Rover Sport vil følge rundt et år senere.

Bilen skal bygges på en nyutviklet plattform med betegnelse MLA (Modular Longitudinal Architecture) som også skal ligge under neste generasjon Jaguar XJ og flere modeller fra de to merkene i fremtiden.

Plattformen er klargjort for batterielektriske biler i tillegg fossildrevne og hybrider. JLR har allerede avslørt at de satser tungt på elbiler fremover, og det er forventet at luksussedanen XJ først kommer som elbil når den presenteres i løpet av 2021

Med hensyn til Range Rover er det ventet at den først lanseres med de nye rekkesekserne med mild hybridteknologi som allerede tilbys i dagens Range Rover.

Modellen kommer også som ladbar hybrid, men neppe som ren elbil i første omgang. Den ladbare hybriden forventes å ha en elmotor på hver aksel mens dagens kun har én elmotor. Dermed kan effekt og dreiemoment økes fra dagens 404 hk / 640 Nm

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: