BMW M2: Ny entusiastbil under utvikling - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
23 bilder i galleri
Ny entusiastbil under utvikling
SPIONBILDER: Den som venter på en ny BMW M2, venter ikke forgjeves. Men fortsatt må du smøre deg med tålmodighet en stund til.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Da BMW lanserte sin nye 2-serie Coupé for noen uker siden, presenterte de M240i xDrive som «den foreløpige toppmodellen». Og her ser vi hvorfor – en ny M2 er utvilsomt under utvikling.

Disse ferske bildene av en testbil er tatt på Nürburgring, og for å sette prikken over i-en varter vår dyktige illustratør opp med rendering av slik han ser for seg det endelige produktet – attpåtil i flere friske farger.

M2 ble en gedigen suksess i Norge da den ble lansert for fem år siden, og siden den gang er det registrert 135 nye M2 pluss 41 av den enda mer ekstreme M2 Competition på norske skilter. Det er mer enn summen av M3, M4 og M5 i samme periode.

Alle de kjente karaktertrekkene er tilstede på neste generasjon M2, som de to doble, sentralt plasserte eksosrørene, utvidede skjermbuer og aerodynamisk utformede speilhus.

Den nye 2-serien er lengre og bredere enn den utgåtte modellen, og dette gjelder selvsagt også M2 – noe som gir grunnlag for økt stabilitet. Vi vet også at karosseriet er stivere enn i forgjengeren, så eneste aber kan være en liten vektøkning.

Under panseret vil BMW legge en klassisk 3-liters rekkesekser med twin turboteknologi, tilsvarende den som sitter i M3 og M4 samt X3 M og X4 M – dog i en noe nedtunet versjon.

Regn med at den får rundt 420 hester i standardutførelse og at det i tillegg kommer en Competition-utgave med enda mer pulver.

Bakhjulsdrift er sannsynlig, men se heller ikke bort fra at de topper med en firehjulsdrevet versjon med den avanserte M xDrive-teknologien som lar sjåføren velge ren bakhjulsdrift når han virkelig vil utfolde seg.

Neste generasjon M2 debuterer neppe offisielt før om et års tid, men i mellomtiden kan du jo hygge deg med disse renderingene og spionbildene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: