Ford Focus ST som politibil
Ford Focus ST som politibil
Ford Focus ST som politibil
Ford Focus ST som politibil
Ford Focus ST som politibil
Ford Focus ST som politibil
Ford Focus ST som politibil

Focus ST blir politibil

I den britiske filmen "The Sweeney" kjører to politimenn rundt i en sivil Focus ST. Nå tar Ford det ett hakk lenger og lanserer en fullspekket ST politibil.

Publisert Sist oppdatert

Det er en komplett utrustet politibil som melder seg til tjeneste, med komplett dekor, LED-blålys og mobil dataenhet.

Flere fartssyndere burde bekymre seg om også norsk politi skulle føle seg fristet, for 250 hester fra den toliters turbomotoren sørger for 0 til 100 på 6,4 sekunder og en toppfart på rett under 250 kilometer i timen.

LES OGSÅ: SKREDDERSYDDE POLITIBILER

Mer bekymringsverdig for flyktningene må det være å vite at en Focus ST elsker svinger, i motsetning til mange av sine forgjengere.

Så langt er det bare bygget ett eksemplar, som ble vist under en konferanse for de som styrer bilflåtene til politiet i Peterborough.

LES OGSÅ: TØFFE AMERIKANERE

- Når Ford Focus ST har vært så sentral i den nye filmen, var timingen for å lansere en slik bil perfekt, sa Terry Adams, som er ansvarlig for Fords salg av politi- brann og ambulanse-biler.

BilNorge.no regner med at UP tar turen over for å kikke nærmere, om de lurer på hvordan Focus ST er å kjøre, kan de jo bare lese her: FORD FOCUS: GTI-DREPEREN

The Sweeney er en film basert på 70-tallsserien med samme navn som handler om to politimenn i London som jobber med ran og voldskriminalitet.

Det er ikke første gang at denne filmen kobles opp mot biler. I den litt dårlige videoen under her, kan du se en tv-kampanje for Nissan Almera GTI på slutten av nittitallet, kan du se to karakterer som ligner på hovedpersonene i The Sweeney jakte gjennom Londons gater etter bankranere.

FØLG OSS PÅ VÅR FACEBOOK-SIDE - KLIKK LIKER OG VI OPPDATERER DEG!

HOLD DEG OPPDATERT MED DAGLIGE NYHETSBREV – REGISTRER DEG GRATIS HER!

Powered by Labrador CMS