Teaser fra Skoda

Skoda forteller at vi kan glede oss til 31. januar, for da skal de avduke sin nye Enyaq Coupé. Her er en første smakebit.

Publisert Sist oppdatert

Da Skoda første gang viste sin kommende elbil, var det i coupé-form. Vakre Vision iV debuterte på bilutstillingen i Genève våren 2019, og en del uttrykte skuffelse da bilen endelig debuterte i en mer tradisjonell SUV-innpakning.

Men suksessen har ikke uteblitt. Hittil i år er det ifølge OFV registrert 5363 Enyaq på norske skilter på tross av at varianten med firehjulsdrift, som nordmenn fleste foretrekker, har latt vente på seg og kun utgjør 902 biler så langt.

I slutten av januar får vi altså se Enyaq Coupé, noe som med stor sannsynlighet vil føre til at ventelistene igjen fylles opp med nye interessenter. Se spionbilder av bilen her.

– Fornuften og de smarte, praktiske egenskapene man alltid forventer av en Skoda lar seg forene med følelser og det enda mer emosjonelle designet vi ser på Coupé iV. Vi som har fått se hele den ferdige utgaven av bilen kan ikke annet enn å glede oss til nyåret, sier Thomas Meiner, direktør for Skoda Norge i Harald A. Møller AS.

Powered by Labrador CMS