Touring til Genève med Bentley

Carrozzeria Touring er også en av disse karosserimakerne med flere liv enn katta. I år skal de vise en Bentley stasjonsvogn i Genève.

Publisert

Vi vet ikke mer enn dette teaser-bildet, men inntil det motsatte er bevist, vil jeg påstå at dette er en ren fortsettelse av den Bellagio Fastback Touring stasjonsvognen de bygde på en Maserati, for temmelig nøyaktig to år siden.

Touring i Milano var i sin tid kjent for sine Superleggera-konstruksjoner. ”Superlette” betyr det – i praksis betød det tynne, håndbankede aluminiumsplater festet på verdens nydeligste tynne stålrørsskjelett.

Både Aston Martin og Bristol var blant de engelske bilene som nøt godt av dette i femtiårene.

Nå er det ikke mye som tyder på at vi kan snakke spesielt Superlett lenger. Ting vi har sett fra Touring de siste årene, har tvert i mot vært ganske massive.

Det ene teaserbildet vi har av årets Bentley, virker også ganske kompakt. Ser det ikke også ut som om den nøyer seg med to dører (pluss bakluke)?

Det eneste fabrikken konkret har sagt, er at de to baksetene kan foldes flatt ned – hvilket sannsynligvis betyr at vi her har verdens raskeste og mest luksuriøse bagasjeplass for six-foot lengde. Dessuten påstår de at de skal bygge en kort serie på 20 eksemplarer av denne bilen.

Det er veldig sannsynlig at du selv kan bestemme om den i så fall skal bygges på en Continental GT eller på en GT Speed.

Powered by Labrador CMS