Pallplass for Stian Paulsen

Stian Paulsen kjørte inn til tredjeplass i dagens runde av Seat Leon Eurocup på Monza-banen i Italia. I sammendraget står han med samme poengsum som den regjerende mesteren Pol Rosell når bare en løpshelg gjenstår.

Publisert Sist oppdatert

I lørdagens løp hadde den norske Seat-føreren startspor fire, og han var raskt oppe på tredjeplass. Men en påkjøring gjorde at han nesten måtte bryte løpet.

-Det er første gang i år jeg ikke er på pallen i det første løpet. Jeg ble truffet hardt bakfra på fjerde runde mens jeg lå på tredjeplass, og ramlet ned til sjette, sier Stian på sin Facebook-side.

-Etter smellen hadde jeg ikke noen god bil, så det var ikke mulig å ta tilbake noen posisjoner. Jeg er glad jeg fikk med meg noen poeng, for jeg kunne like godt vært ute av løpet etter sammenstøtet.

Heldigvis for Stian var han nærmeste rival i mesterskapet, Pol Rosell, kun én plass foran Stian over målstreken slik at Stian fortsatt hadde en margin på fire poeng etter løpet.

I søndagens løp klarte imidlertid Stian å kapre en pallplass. Etter å ha startet i femte spor, avanserte han til tredjeplass, og denne holdt han helt til mål selv om løpet ble stoppet en periode da en redningsbil fikk tekniske problemer og ble stående utsatt til.

Dagens løp ble vunnet av Pol Rosell som med det overtok ledelsen i cupen, men både han og Stian står oppført med 72 poeng før den avsluttende løpshelgen i Barcelona om fire uker. Det blir spennende å følge nordmannen i hans siste to løp som du kan se live på www.youtube.com/seat.

Powered by Labrador CMS