Sjanseløst for Stian Paulsen

Stian Paulsen kjørte i dag siste løp i årets Seat Leon Eurocup. Dessverre ble det avgjort før løpet at han ikke skulle vinne serien.

Publisert Sist oppdatert

I lørdagens løp kjørte Stian inn til andreplass bak Niels Langeveld. Han hadde dermed en liten mulighet for å vinne serien dersom han vant søndagens løp samtidig som Langeveld havnet langt ned på resultatlisten.

Stian skulle ha startspor seks i det avsluttende løpet, to plasser foran Langeveld. Men dommerne skulle stikke kjepper i hjulene for å frata nordmannen alle muligheter for seier i det avsluttende løpet.sier en frustrert Stian Paulsen på sin Facebook-sideMed startspor ni var det bare én ting for Stian å gjøre i løpet – satse maksimalt på en god start. Og han tok flere plasser på startraka, men endte dessverre i et sammenstøt i første sving som medførte at han måtte bryte løpet.Stian Paulsen er den eneste i serien som drifter sitt eget team, og det er nærliggende å tenke at Seat ønsket at et av de profesjonelle teamene skulle vinne serien. Nå som sesongen er over går Stian i tenkeboksen med hensyn til hva han skal gjøre neste sesong. Med den behandlingen han har vært utsatt for i helgen er det meget tvilsomt om han velger en ny sesong i Seat Leon Eurocup.
Powered by Labrador CMS