Uheldig i Tsjekkia

Det ble ikke ful klaff for Stian Paulsen (22) fra KNA Indre Ytre Østfold i helgens runde i SEAT Leon Eurocup i Brno i Tsjekkia. Men nå gleder han seg til å kjøre SEAT på Rudskogen om halvannen uke.

Publisert Sist oppdatert

- Det er harde tak i denne serien. Det er vanskelig å holde seg unna farlige situasjoner om du skal være med blant de fremste, og i Tsjekkia ble jeg offer for en smell allerede i første sving i det første løpet. Da var det meste ødelagt, sier Paulsen.

Han kom inn mot første sving i det første løpet på en 7. plass. Men det var trangt på den tsjekkiske banen.

- Vi var fire biler i bredden, og ingen ville selvfølgelig gi seg. Jeg fikk en smell, som gjorde at jeg måtte bryte etter to runder. Bilen var ikke kjørbar.

I andre løp startet Paulsen fra 15. startspor. Han kjørte seg opp til en 7. plass etter to runder, men fikk etter hvert problemer med for godt feste bak i bilen.

- Bilen begynte rett og slett å understyre, og jeg klarte ikke å holde plasseringen min mot slutten, sier Stian som endte på en 9. plass.

Nå tar han med seg sin SEAT til Rudskogen Motorpark i Østfold for å kjøre NM-runde 14.-15. august.

- Det skal bli morsomt. Jeg har kjørt mye Gokart, men ikke mange billøp hjemme i Norge. Rudskogen er jo hjemmebanen min, så det ser jeg frem til, sier Fredrikstad-gutten. Han vil kjøre i GT-klassen.

Neste runde i SEAT Leon Eurocup kjøres 5. september på Oschersleben i Tyskland.

Poengstilling SEAT Leon Eurocup (4 av 6 runder)

1. Michael Rossi, FRA, 29

2. Eoin Murray, IRL, 24

3. Gabor Weber, HUN, 22

4. Lourenco Da Veiga, POR, 17

5. Ricardo Bravo, POR, 17

–-

13. Stian Paulsen, NOR, 7

Powered by Labrador CMS