Årets Drivaksel i norsk bilsport

Therese Bruer Larsen fra NMK Elverum er kåret til "Årets Drivaksel" i Norsk Bilsport. Prisen fikk hun under Bilsportforbundets Bilsportgalla lørdag.

Publisert Sist oppdatert

790 gjester var tilstede da en glad og overrasket Therese Bruer Larsen ble utropt til «Årets Drivaksel» i Norsk Bilsport.

Hun mottok utmerkelsen fra verdensmester i rally WRC2 for kartlesere, Torstein Eriksen og europamester i rallycross, Andreas Bakkerud til stor jubel fra de fremmøtte.

Kåringen av «Årets Drivaksel» symboliserer viktigheten av den frivillige drivkraften i bilsporten. Den deles hvert år ut til en eller flere personer som i kraft av frivillighet har gjort en ekstraordinær stor innsats for sporten. Bilsportforbundet fikk inn forslag på hele 20 ildsjeler denne gangen.

– All idrett er totalt avhengig av de mange tusen frivillige som stiller opp ved arrangement og drift av klubber. Noen legger ned en innsats utover det man kan forvente, og Therese er en av disse, sa Eilertsen.

Therese Bruer Larsen er styreleder i sin egen klubb, NMK Elverum. Klubben er svært aktiv innenfor bilcross, og i de mange og store arrangementene de har på Starmoen Motorsenter er Therese en viktig brikke i mange deler av planleggingen og gjennomføringen.

Hun er også viktig som motivator for de andre frivillige i klubben og har hatt ideer til nyskapninger innenfor løpstilbudet. Hennes engasjement har også ført til at hun er leder av Bilsportforbundets Bilcrosseksjon.

Therese har også hatt flere verv sentralt i Norsk Motor Klubb (NMK), og hun gir gjerne en hjelpende hånd til andre klubber og arrangører.

I tillegg til bilcross er NMK Elverum også en aktiv klubb innenfor crosskart, karting, motocross og rally. Klubben har et flott anlegg på Starmoen.

Det synlige beviset på at Therese er «Årets Drivaksel» i Norsk Bilsport fikk hun av NBFs president, Finn Eirik Eilertsen, og prisen er selvfølgelig en drivaksel!

Powered by Labrador CMS