Vær med på å heie frem ny Peugeot

– Får vi en halv million, bør vi vurdere å sette den i produksjon. Det sier Peugeot-sjefen om en underskriftskampanje for å få realisert konseptbilen fra Paris. Den norske importøren ber deg være med og trykke på.

Publisert Sist oppdatert

Det er godt å høre at det er flere enn oss som har falt for den lekre konseptbilen e-Legend.

I tillegg til lekker design har den jo også en drivlinje som burde appellere i Norge. Mest interessant er en elektrisk WLTP-rekkevidde på 600 kilometer. Samt hurtiglading som lar deg «tanke» 500 nye kilometere i løpet av en snau halvtime.

Man skal heller ikke kimse av 462 hestekrefter og 800 Newtonmeter. Firehjulsdrift velges jo av nesten halvparten av alle norske nybil-kjøpere, så det er enda et moment.

Les mer om Peugeot e-Legend

Peugeot-importør Bertel O. Steen legger ikke skjul på at de ønsker bilen i produksjon. For å understreke dette har de meldt sin interesse for å hente 3000 e-Legend til Norge.

– Selv om det skulle bli en todørs bil, er vi klare til å tilby denne på det norske markedet. Vi anser en elbil med dette utseendet, lang rekkevidde og 4x4 som noe det norske markedet skriker etter, sier Simen Heggestad Nilsen, direktør for Peugeot Norge.

Det er det franske nettstedet AutoNews som har satt i gang en underskriftkampanje, og den har allerede passert 33.000.

Dette har ført til at Peugeots toppsjef, Jean-Phillippe Imparato, rykket ut på Twitter med følgende melding: Får vi 500.000 må vi virkelig overveie det!

Dersom du ønsker å se bilen i produksjon, så kan du gå inn på denne linken og vise din interesse.

Powered by Labrador CMS