Bildesigner fra Moelv

Jeg vet ikke om Moelv har fostret noen bildesignere før. Jeg vet om en som hottet opp sin gamle Fiat 124 og satte ny rekord til Lillehammer, men bildesigner? Den 8. juni kan dere heise flaggene der oppe, da åpner Gard Erik Skoglund Coventry designernes avgangsutstilling sammen med et snes andre student-kolleger.

Publisert
Italienske linjer fra MoelvItalienske linjer fra Moelv

Italienske linjer fra Moelv
Italienske linjer fra Moelv

Gard Erik Skoglund er i hvert fall en som drømmer bil, og han deltar på avgangsutstillingen med noe helt annet enn skandinavisk. For da jeg lette etter hans arbeid og først kom over noe med Skandinavisk i navnet, så kom det fra en svenske. Neste forsøk da, Scandinavian Motorcycle? Nei da, den var for sikkerhets skyld tegnet av en italiensk student. Så måtte jeg begynne å bla i katalogen da, og hva er det en designstudent fra Moelv lager?

Jo, Quirinus, heter prosjektet, med undertittel ”Funksjonell sportslighet på italiensk”. Han har tatt for seg en stor Lancia, som han har gitt en blanding av ekstremt og praktisk. Den er også, sier han, typisk italiensk idet den fokuserer på det skulpturelle og det individuelle.

Så er det å vente da, og håpe at på kvelden den 8. når industriens folk flokker seg rundt de håpefulle og deres arbeider, at noen får øynene opp for akkurat Quirinus. Usannsynlig er det ikke, designsjefer i vegg-til-vegg formasjoner bruker denne utstillingen som et talentspotte-forum og er tidlig ute for å sikre seg de beste.

Det skal bli spennende å følge unge Skoglund, og er du på de kanter så er utstillingen åpen til den 16 juni. Kanskje du vil ønske ham lykke til, det gjør du på skoglund@mac.com . Hils fra meg!

Powered by Labrador CMS