BMW M2 CS

SPIONBILDER:

Her skjuler det seg en heftig BMW

Ingen M-modeller har solgt i så store antall i Norge som M2, men modellen våre fotografer her har fanget blir definitivt ingen volumselger.

En ny generasjon M2 ble lansert på slutten av fjoråret, og har så vidt vi kan se fra OFV-statistikken foreløpig ikke nådd frem til Norge. Men det drøyer neppe lenge før de første bilene registreres.

At bilen på disse bildene er noe annet enn en ordinær M2, avsløres av detaljer som den spesielle frontsplitteren og «ducktail» spoileren som begge er typiske elementer i CS-modellene.

Det er vanskelig å slå fast med sikkerhet, men våre fotografer mener bilen også har større bremseskiver og mindre bakkeklaring enn den ordinære modellen.

CS-modellene er brobyggere mellom Competition og CSL på utvalgte BMW-modeller, og oppskriften er litt ekstra effekt kombinert med lavere vekt.

På grunn av kamuflasjen er det umulig å avdekke om denne prototypen har karbonfiber i tak, panser og aerodynamiske elementer, men det er et vanlig triks for å redusere vekt på spesialmodellene.

En ordinær BMW M2 har en treliters rekkesekser med 460 hestekrefter og 550 newtonmeter, så en CS vil nok nærme seg 500 hk.

Det er en tidlig prototyp vi ser her, så den kommer neppe i salg før høsten 2024. Foran seg i køen har den blant annet M3 CS Touring som vi nylig omtalte.

BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
BMW M2 CS
Powered by Labrador CMS