Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series
Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series
Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series
Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series
Mercedes-Benz C 63 AMG Black Series

Sort pulver fra AMG

Noen setter ekstreme krav til familiebilen sin. Da kan denne være et alternativ.

Publisert

For et par uker siden omtalte vi AMG-versjonen av Mercedes C-Klasse Coupé. Med 457 hester og 600 Newtonmeter gjør den sprinten til 100 på 4,5 sekunder og har en toppfart på 250 km/t.

LES SAKEN HER

Men det fins de som ønsker enda mer. Og som er villige til å betale mye for å få drømmen sin realisert. Da kan bilen våre spionfotografer har sikret seg bilder av her, være et alternativ.

Dette er nemlig spesialutgaven C 63 AMG Black Series under testing, diskret maskert. Når den kommer på gata vil nok de ekstra brede skjermbuene være bedre integrert og ”smelte sammen med ” det øvrige karosseriet.

Motoren er den samme 6,2-liters V8en som i den vanlige AMG-utgaven, men her er den trimmet opp til å yte 510 hk. Effekten sendes til bakhjulene via en 7-trinns AMG Speedshift girkasse. AMG vil nok å bestrebe seg for å bli kvitt noen overflødige kilo med dødvekt.

Det er sedanutgaven vi har bilder av, men en coupé vil trolig være leveringsklar samtidig som denne. Den vil i så fall overta stafettpinnen fra CLK 63 AMG som først ble vist i 2007.

TIDLIGERE OMTALER AV HETE MERCEDES-MODELLER:

SLK 55 AMG Black Series fra 2007

SL 65 AMG Black Series fra 2008

Monster fra Brabus

Powered by Labrador CMS