Skoda Epiq

Nytt familiemedlem

Skodas City-SUV blir Epiq

Skoda skal presentere en drøss med nye elbiler i løpet av de neste årene. Nå er det kjent at den minste skal hete Epiq og lanseres i 2025.

Publisert Sist oppdatert

Da Skoda ga signaler om sine kommende modeller for et år siden, ble denne presentert som City-SUV og definert som den minste i familien – en såkalt B-SUV.

Nå bekrefter Skoda at de følger opp tradisjonen som ble innledet med Enyaq – elbilene har navn som starter på E og ender på Q. Første modell ut er Elroq som skal lanseres mot slutten av inneværende år.

Skoda Epiq er 4,1 meter, og vil dekke behovet for dem som ønsker en kompakt elbil med god rekkevidde. Bilen vil ha plass til fem personer og et bagasjerom på 490 liter. Rekkevidden er forventet på opptil 400 kilometer.

– Skoda Epiq vil møte behovet til svært mange kunder som ønsker en mindre elbil som ikke går på kompromiss med romslig innvendig plass, forteller Martine Behrens, Skoda-direktør i Norge.

Martine Behrens, Skoda-direktør i Norge

– Bilen kommer i Skodas helt nye designspråk Modern Solid, i tillegg til å presentere en ny digital brukeropplevelse og ny teknologi. Vi vet at mange av kundene våre ønsker seg en bil i denne størrelsen, og Skoda Epiq vil dekke et etterlengtet behov.

Skoda Epiq får i rimeligste utgave innstegspris på under 25.000 euro.

Skoda har lagt en offensiv plan for lansering av seks nye elektriske modeller de neste årene. Disse skal kunne dekke alle behov: fra den minste modellen Skoda Epiq til syvseteren Vision 7S. Først ut er den kompakte SUV-en Skoda Elroq, med verdenspremiere mot slutten av 2024.

Skoda Epiq vil preges av et minimalistisk design, med funksjonelle og smarte løsninger. Skodas Simply Clever-elementer som smart oppbevaring er selvsagt på plass. I tillegg kommer denne bilen med helt ny teknologi som skal gjøre den digitale brukeropplevelsen enda mer sømløs for Skoda-kundene.

Vi loves mer informasjon nærmere lanseringen i 2025.

Skoda Epiq
Skoda Epiq
Skoda Epiq
Skoda Epiq
Skoda Epiq
Powered by Labrador CMS