Lorinser SLS-forslag 1
Lorinser SLS-forslag 1

Lorinser SLS-forslag 2
Lorinser SLS-forslag 2

Tidlige hint fra Lorinser

Lorinser er et av de mange tyske tuningselskap som tilbyr sine tjenester til bilentusiaster. Nå er de meget tidlig ute.

Publisert Sist oppdatert

Mang en entusiast har fått sin 300 SL restaurert hos Lorinser opp gjennom årene, originalen begynner som kjent å trekke på årene. Derfor vil selskapet nå også tilby sine tjenester til de som planlegger å investere i den nye måkevingemodellen.

Foreløpig oppholder de seg på skissestadiet – det er jo uansett noen måneder til de første kunder får sin SLS AMG utlevert.

LES OM: Mercedes SLS AMG

Racing-gener

Det er bilens racing-gener Lorinser ønsker å fremheve. Det var jo med racing i tankene 300 SL opprinnelig ble utviklet, derfor alle aluminiumsdetaljene.

- Hadde karbonfiber vært tilgjengelig på femtitallet, ville 300 SL definitivt ha nytt fordeler av dette materialet, sier direktør Marcus Lorinser.

Derfor har de tegnet inn elementer i karbonfiber som kontrast til den røde lakkfargen. Dette gjelder for eksempel i grillen, hvor de også har dristet seg til å bytte ut Mercedes-stjerna med Lorinsers egen logo.

SE: Bilder og video av SLS AMG

En lav spoilerleppe, med to tåkelys på hver side, er også utført i karbonfiber. Det samme materialet finner vi innslag av i de spesialformede sideskjørtene og i ventilene som slipper varm luft ut fra motorrommet.

Spiler

De spesielle felgene er inspirert av 50-tallets felger med spiler, men modifisert til å romme dagens brede lavprofilsdekk.

Og nettopp felgene er fellestrekket mellom de to skissene. Den andre modellen er mindre glorete og egner seg best for de som vil vekke mindre oppsikt i nabolaget. Skjønt direkte diskret er det jo vanskelig å være i en SLS AMG.

Lorinser ber oss se på skissene som rene forslag, men kan sikkert hjelpe deg dersom behovet skulle melde seg for å tilføre din bil litt egenart, enten den kommer rett fra fabrikken eller er en gammel sliter som trenger modernisering.

Powered by Labrador CMS