Skoda Superb Combi
Skoda Superb Combi

Glimt av ny Superb

Mange har gått og ventet på at Skoda skal lansere Superb stasjonsvogn. Om en måned er ventetiden over. Her får du et første glimt.

Publisert Sist oppdatert

Skoda har i dag sluppet de første offisielle bilder av Superb Combi. Samtidig bekrefter de at bilen skal debutere på den kommende Frankfurt-utstillingen medio september.

Selv om bildene ikke avslører særlig mange detaljer, kan vi se at bilen har et nært slektskap med den eksisterende sedanen som kom på markedet i fjor på disse tider. I tillegg har den en bakstuss som indikerer at her blir det god plass.

Skoda har foreløpig ikke gått ut med detaljer, men det sies at de utvendige målene på stasjonsvogna skal være ganske identiske med de vi finner på sedanen. Og det er jo en bil som kommer svært bra ut mht. plass sammenlignet med sine konkurrenter.

SAMLEARTIKKEL: ALT FRA FRANKFURT

At Superb er populær i mange kretser, bekreftes av et totalsalg på 42.000 biler siden lanseringen av den nye modellen for et år siden. Av disse har ca 500 havnet i Norge.

Med stasjonsvogn i programmet fra tidlig 2010, vil nok Skoda Superb spise ytterligere markedsandeler fra konkurrenter som for eksempel Avensis, Insignia, Mondeo og Passat.

SAMLEARTIKKEL: ALT FRA FRANKFURT

Powered by Labrador CMS