Ioniq 6-prisene klare

Bestillingsklar rekkeviddevinner

Den norske importøren har nå klar prisene på Ioniq 6. Samtidig åpner de sine ordrebøker. Så er det bare å smøre seg med tålmodighet, for her blir nok ventetiden lang.

Publisert

For noen uker siden startet forhåndssalget av spesialutgaven First Edition med «full pakke», og de 600 bilene som var reservert for Norge ble revet bort i rekordfart.

I dag slippes prisene for de ordinære modellene, og salget starter samtidig.

– Det er med stor glede at vi i dag kan slippe det vi er trygge på at er meget gode priser på Ioniq 6. Som med Ioniq 5 er den nye modellen utstyrt i toppspesifikasjonen Premium som standard. Det betyr at nær sagt alt utstyr er standardisert, og at man kun har noen få tilvalgsmuligheter, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

– I tillegg er Long Range-batteripakken på 77,4 kWt standard i Norge, og det betyr at vi gjør det meget enkelt for kundene å velge modell.

Ioniq 6 er andre modell ut på Hyundais dedikerte elektriske modellserie Ioniq, og er en stor helelektrisk sedan med strømlinjeformet aerodynamikk. Med hensyn til rekkevidde og størrelse er det naturlig å sammenligne bilen med Teslas populære Model 3.

Bilen er bygget på Hyundai Motor Groups dedikerte elbilplattform E-GMP som innebærer en lang rekke avanserte teknologier, blant annet rask lynlading. Kundene kan velge mellom bakhjuls- og firehjulsdrift hvor prisforskjellen kun er 30.000 kroner.

Dette er priser og rekkevidde for Ioniq 6.

Powered by Labrador CMS