Volkswagen ID.7 GTX

VW ID.7 GTX priser

Nå kan du bestille de nye modellene

Nå er prisene klare, og dermed åpner Volkswagen for bestilling av de nye ID.7 GTX-variantene med firehjulsdrift. Du får dem som både sedan og stasjonsvogn.

Kollega Øivind Skar presenterte tidlig kombi-versjonen av ID.7 som en «ventepølse» frem til stasjonsvogn og firehjulsdrift ble tilgjengelig. 

Nå som er prisene er presentert er jeg overbevist om at han får rett – det skiller nemlig bare noen tusenlapper mellom de to karosserivariantene, og da er nok valget enkelt for de fleste som ønsker seg en romslig familiebil.

ID.7 GTX kombikupe – eller fastback som VW-importøren kaller den – har en startpris på 575.400 kroner, men stasjonsvognen koster bare 4000 kroner mer.

Forskjellen blir den samme om du går for den velutstyrte toppmodellen med tilnavnet Exclusive – her er prisene henholdsvis kr 595.900 og kr 599.900.

GTX-utgavene leveres med merkets største batteripakke og har oppgitt rekkevidde på mellom 575 og 592 kilometer basert på WLTP.

Velger du en av Pro S-modellene med bakhjulsdrift øker den potensielle rekkevidden til nesten (stasjonsvognen) og rett over 700 kilometer (fastback).

En rommelig stasjonsvogn med firehjulsdrift og god rekkevidde kan kanskje få en del SUV-kunder til å revurdere sine preferanser ved neste bilbytte?

Her finner du Volkswagens egen prisliste med rekkevidde og alternativt tilleggsutstyr.

Powered by Labrador CMS