Lexus teaser for LA Auto Show

Mazda teaser for LA Auto Show

Mazda teaser for LA Auto Show

Snart klart for LA Auto Show

Årets siste internasjonale bilutstilling går av stabelen i Los Angeles 1.-10. desember. Her er noen av nyhetene som skal avdukes.

Publisert Sist oppdatert

Mest relevant for oss er nok en «ny» Mazda6. De fremhever nye designdetaljer som skal gi bilen et mer påkostet utseende, men de viktigste oppdateringene kommer under panseret.

Her loves vi en ny Skyactiv-G 2.5 bensinmotor med sylinderdeaktivering, slik at den går på to sylindre når belastningen er lav. Systemet er langt fra ukjent hos andre produsenter, men kanskje nytt for Mazda?

I tillegg vil de lansere turbomotoren som først ble introdusert i CX-9 for to år siden i Mazda6, Skyactiv-G 2.5T. Om denne finner veien til Europa, sies det ikke noe om.

Les også: Nye innovasjoner fra Mazda

Mazda viser også sin lekre Vision Coupé som debuterte i Tokyo forrige måned, samt MX-5 «Halfie» som ifølge Mazda er en fusjon mellom gatebil og racerbil.

Lexus skal vise sin nye RX 350L med tre seterader. Men foreløpig ser denne kun ut til å komme med tradisjonell drivlinje, ikke hybrid som RX 450h. I så fall er den nok lite aktuell for Europa og Norge.

Andre nyheter på messen blir Jeep Wrangler, Audi A7, BMW i8 Roadster og M3 CS, Mercedes CLS, og selvsagt det amerikanske ikonet – Chevrolet Corvette ZR1.

Vi skal fortelle deg mer etter hvert som detaljene avsløres.

Powered by Labrador CMS