Kanye West, aka Ye, skummer

Det er ikke lett å si hva den kjente, nyskilte, rapperen driver med nå. Her viser han i hvert fall en Foam Vehicle – en skum-bil, designet og bygget i USA. Amen.

Publisert Sist oppdatert

Donda 2 er tittelen på det siste albumet der han som alle nyskilte herrer, midt i 40-årene med barn, syns fryktelig synd på seg selv.

Donda (1) ble tatt opp i fjor sommer og er mye hyggeligere.

Men hva Donda egentlig er, aner jeg ikke.

En ny merkevare?

For dette bildet dukket opp på Twitter sammen med en melding om at Steven Smith var ansatt som sjef for Donda Industrial Design.

Denne Smith er først og fremst stor på sko – et fagfelt hvor hr. West – eller heter han Ye nå? – ikke er helt uten kunnskap. Han brukte vel til og med en armert russisk Sherp da han kjørte rundt i Chicago-området for å dele ut sko til ungene.

Eksentrisk til tider.

Også her kan det se ut til, for hva bildet viser er ikke lett å si.

En skumgummi-modell av en sko eller en bil han har tenkt å bygge?

I så fall en utpreget one-box med større hjul i den ene enden enn den andre. Men om det er den ene eller den andre enden som er foran, er ikke godt å si.

Men vi kan trygt slå fast at som alle i den bransjen er hr. West ikke uinteressert i biler, har hatt ganske mange selv, den ene mindre vanlig enn den andre, så kom gjerne med en skum-versjon.

Særlig hvis han utnytter sitt nære forhold til hr. Musk og får produsert den med mengder av avansert Tesla-teknologi bygget inn.

Kanskje dette vil vise seg å bli bilen der Tesla kan fullføre sitt av-og-på utviklingsarbeid med AutoPilot. Hvis det virkelig er en skum-bil blir det ikke store skader hvis autonomi-systemet skulle svikte.

Powered by Labrador CMS