Toyota Avensis

Toyota Urban Cruiser

Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ

Toyotas Paris-nytt

Det har vært stille på nyhetsfronten fra Toyota en stund, men i Paris viser de hele tre nye modeller. Her får du en sniktitt.

Publisert Sist oppdatert

Avensis gen 3
For mange er nok en ny Avensis det aller viktigste. For med en rekke nye konkurrenter på plass, europeiske så vel som asiatiske, er dagens Avensis en smule akterutseilt. Det første bildet vi får servert er skrått bakfra, og i denne vinkelen ser jo bilen svært elegant ut – nesten som en Lexus.

Toyta lover at tredje generasjon Avensis får nye motorer som er både kraftigere og renere enn sine forgjengere. Dessuten skal både kvalitet og utstyrsnivå økes, og Toyota sier at bilen blir grensesprengende i sitt segment i Europa. Ytterligere opplysninger får vi når Paris-utstillingen åpner primo oktober.

SE SPIONBILDER AV AVENSIS HER

To små
Men Toyota har med flere spennende nyheter til Paris. Minibilen iQ har vi møtt som konsept - nå debuterer en produksjonsklar modell. Med en lengde på under tre meter hevder Toyota at dette er den minste fireseter som hittil er bygget.

Tidligere har den blitt presentert som en treseter med plass til et barn eller noen shoppingbager, men 3 + 1 blir vel 4 med litt godvilje.

Toyota forteller ikke hva slags motor iQ skal utstyres med, men de lover et CO2-utslipp på fornuftige 99 gram per kilometer.

SE SPIONBILDER AV iQ HER

Tredje nyhet fra den japanske giganten er Urban Cruiser – en kompakt firehjulstrekker i klassen under RAV4.

Om denne beretter Toyota at den får et røft utseende og en 1,4-liters dieselmotor. Et utslippsnivå på 133 g/km er det få andre firehjulstrekkere som kan oppvise.

VI MØTTE BEGGE SMÅBILENE I GENÈVE I VÅR

Først ved årsskiftet og et stykke inn i 2009 er de nye modellene på plass i Norge.

Powered by Labrador CMS