Det blir i familien

Ikke store generasjonskløfter og åpenbare motsetninger i den familien nei. Far og to sønner med både panikk-innsats og nytt prosjekt.

Publisert Sist oppdatert

Vishnan Sanmugarajah sto det på en ganske oppsiktsvekkende gull-bronse-lakkert 1955 Chevrolet Bel Air, med ganske nydelige detaljer i interiøret, svart og resten i samme farge som eksteriøret – den forsvant ikke så lett fra netthinnen.

Og det samme eier-navnet på en Chevrolet Delivery Van fra samme år. Men den var definitivt et prosjekt. Et ganske langt prosjekt også, virket det som.

Byggeren selv var et helt annet sted – holdt på med et annet prosjekt kanskje - men de to som satt der hadde gjort det mye enklere for seg. De het Larsen. Brighton Vishnan Larsen – det er han du ser til venstre på bildet, og Steven Visnan Larsen.

– Det er fattern egentlig, som gjør dette her. Han har alltid vært interessert i amerikanere, og da smitter det jo. Men vi bare hjelper mannen.

Steven har riktignok litt bedre forutsetninger for å hjelpe til – han jobber som bilmekaniker, mens Brighton jobber med data.

Men begge to er åpenbart svært solidariske og stiller opp på på fatterns prosjekter.

– Bel Airen ble jo så vidt ferdig før utstillingen åpnet, men så prøvde vi den og da rev panseret seg av. Dro over taket og tok med seg den ene bakskjermen. Så da måtte vi lakke litt igjen da. Men vi fikk den da så vidt ferdig til de første besøkende kom inn her på fredag.

Og de virket ikke det spor hektiske da de fortalte det, samme dag.

Ikke særlig hektiske da jeg spurte om Delivery-prosjektet heller.

– Vi vet nok ikke helt hva det skal bli, men det skal nok bli litt sintere enn den der» er de enige om – selv om begge to godt vet at det er fattern som har siste ordet der også.

Men de har allerede startet forsiktig på Deliveryen, og bare det, å gå i gang på et nytt stort prosjekt før de er ferdig med det andre er alene verdt en applaus. Og attpåtil måtte de altså gjøre litt akkuttlakkering på tampen.

Du finner dem inne i B-Hallen, der AmCar-klubben holder til. Stikk bortom og lær litt om harmoni og om hvordan man holder familien samlet.

BilNorge.no er til stede på Oslo Motor Show, og alle våre saker herfra finner du her!

Powered by Labrador CMS