Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo

Ny Polo offisiell

Et par uker etter at vi brettet ut nye Polo på våre sider, har Volkswagen sendt ut de første offisielle bildene av sin nye småbil. Om noen måneder er den på plass hos norske forhandlere.

Publisert Sist oppdatert

Nye Polo har fått VWs nye V-front som vi kjenner igjen fra nye Passat og en rekke konseptbiler. Selv om bilen nå får mer utstyrt skal basisprisene forbli på dagens nivå, lover Wolfsburg.

Nye Polo er 19 millimeter lenger enn sin forgjenger og måler nå 391,6 centimeter i lengderetningen. Bredde og høyde er samme som tidligere, 165,0cm og 146,5cm. Bilen skal leveres i utstyrsnivåene Trendline, Comfortline og Sportline.

Nytt standard utstyr i neste generasjon Polo er bl.a. ABS-bremser med dobbel bremseassistent, elektriske vindusheiser foran, aircondition (fra Comfortline) og sentrallås. Som ekstrautstyr kan du for eksempel velge parkeringssensor, dekktrykkmonitor og følg-meg-hjem-lys.

Interiøret er frisket opp med nye materialer og instrumentene har også fått en retusj. ESP blir standard på modeller fra 100 hester og oppover, og nye Polo skal tilbys med fem bensinvarianter på mellom 55 og 100 hester samt fire dieselmotorer som yter fra 70 til 130hk.

Powered by Labrador CMS