Alfa Romeo 156: Sportslige og praktiske - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Sportslige og praktiske
BILTEST: På jakt etter en praktisk bil med sportslig legning? Aldri har du hatt mer å velge blant. Vi har kjørt seks sedaner med sportslig karakter – noen har ytelser som går utenpå mange rendyrkede sportsbiler.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Først publisert i BIL 8 - 2000.

Mondeo ST200 – 9-3 Viggen – Accord 2.2R – Impreza GT Turbo – Toledo V5 – Alfa 156 Selespeed

Det er nok av sportslige biler å velge blant, men de fleste vil gjerne ha mulighet til å frakte mer enn bare seg selv og en passasjer. Da faller de fleste kupé-modeller bort. Men fortvil ikke: det er nok av rommelige og praktiske biler som med sportslige kjøreytelser.

Vi har kjørt et knippe bestående av fem sedaner og en kombikupé som vi forventet skulle gi sportbilassosiasjoner til tross for god plass og praktiske løsninger og noenlunde overkommelige priser. Impreza GT Turbo, Accord 2.2R, Mondeo ST200 og 9-3 Viggen har alle motorer som gir sportsbilprestasjoner og kjøreegenskaper som matcher. De var derfor selvskrevne i denne testen. Alfa 156 Selespeed og Toledo V5 er noe mer sedate. Alfas biler har tradisjonelt en sportslig karakter, og en toliter med 155 hk burde være tilstrekkelig til å gi følelsen av å kjøre sportsbil. Seat vil gjerne at deres biler skal fremstå som karaktersterke og med adresse til et ungdommelig publikum. Toledo V5 med 150 hk fra en 2,3-liters V5-motor passet derfor naturlig inn i vår test.

LES VIDERE:
- Subaru Impreza
- Alfa Romeo 156
- Seat Toledo
- Ford Mondeo
- Honda Accord
- Saab 9-3
- Konklusjon
- Priser og tekniske data

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: