Chevrolet : Niva i skyggen for Tahoe - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
21 bilder i galleri
Niva i skyggen for Tahoe
Russiske forviklinger, kalte vi det da vi viste de første teaserbildene av den nye Niva. Nå er den tittelen sannere enn noensinne – nye Niva er vist, men det er Tahoe de snakker om.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Nå skal jeg med en gang avsløre at vi har IKKE vært på bilutstillingen i Moskva som ble avholdt nylig. Det følgende er bare basert på pressemeldinger, og andre tredjehånds informasjoner derfra.

LES OM: Russiske forviklinger

Men det er bare å slå fast, at mens Chevrolet gjorde et veldig stort vesen av at de skulle komme med en ny utgave av den eldgamle Nivaen til årets Moskva-utstilling, er den pressemeldingen GM sendte ut i forbindelse med åpningen nesten 100 prosent konsentrert om den amerikanske Tahoe.

Chevrolet Niva må ikke forveksles med Chevrolet Nova – amerikanerne har bygget denne off-roaderen siden de gikk inn i et fellesskap med den russiske produsenten i 1998. Samtidig har AvtoVAZ fortsatt å bygge sin utgave av den opprinnelige utgaven.

Men nå skulle altså den amerikanske delen av dette komme med i ny utgave.

Og selv om bildene som GM har sendt oss viser en stor grad av Nye Niva med en stor grad av seriøse off-road egenskaper, dreier mesteparten av pressemeldingen seg om «Europa-premieren på den ikoniske Tahoe».

Så det eneste vi egentlig kan fortelle deg om den nye Nivaen er at den er Goodyear-utstyrt for tøffe tak, den har vinsj og snorkel og er armert på undersiden.

Tauekroker er på plass i alle ender, og den har fått beskyttet hovedlysene mot terrenginterferens, og har ekstra lys både oppe og nede samt en takrail kraftig nok til at du kan bygge deg hytte der oppe.

Dessuten har vi en klassiske Chevrolet-front med tversover’n og en hekk som godt kunne vært tegnet hos Mercedes.

Så snart vi kan fortelle deg noe mer skal vi fortelle deg noe mer. Og selv om den ikke skal selges i Norge, så er Lada Niva en bil vi faktisk har ganske mange gode minner om.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: