Mercedes-Benz : Teppet av for GLC Coupé - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Teppet av for GLC Coupé
Mercedes har sluppet de første bildene har Concept GLC Coupé. Lite skal endres før den går på samlebåndet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

For et par uker siden kunne du se den første skissen av denne her på BilNorge, og nå følger altså de første bildene og mer info. Mercedes omtaler den som er «nær-produksjonsklar konseptbil», så om du liker det du ser her, vil du trolig like det endelige produktet også.

Som ledd i den nye navnestrategien til Mercedes skal dagens GLK erstattes med en ny GLC, og modellen vi ser her er altså en coupé-utgave av denne. Den blir en direkte konkurrent til BMW X4, og den blir lillebror til den nylig lanserte Mercedes GLE Coupé (som utfordrer X6). 

To verdener
Fronten og coupé-formen vil Mercedes du skal assosiere med noe sportslig, mens bakkeklaring, skliplater og stigtrinn skal få deg til å tenke SUV.

I sum gir det en sportslig crossover, en biltype som har viset seg suksessrik hos BMW, og da er det vel ingen grunn til at ikke også Mercedes skal oppnå det samme.

Selv om GLC Coupé er mindre enn GLE Coupé, snakker vi relativt solide mål med en lengde på 473 cm, en bredde på 200 og en høyde på 159 cm over en akselavstand på 283 cm.

Tostemt
Motoren er en treliters V6 biturbo med 367 hestekrefter og et dreiemoment på 520 Newtonmeter i området fra 1400 til 4000 omdreininger. Mercedes lover et tostemt lydbilde, fra behagelig V6-dur til sportslig snerr, avhengig av hvilken modus du velger på giret.

4Matic firehjulsdrift er på plass, sammen med en 9-trinns automatgirkasse. Hjulutrustningen på konseptbilen er 21-tommers felger med dekk i dimensjon 255/50 R21 foran og 285/45 R21 bak.

Vi kan også regne med at den nye GLC SUV-en får mye av det samme uttrykket som konseptet, men den blir nok noe smalere og høyere. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: