Mercedes-Benz GLC: SUV-Coupé fra Mercedes - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
SUV-Coupé fra Mercedes
Mercedes benytter bilutstillingen i New York til å lansere sin nye GLC Coupé. Her er bilen for deg som ofrer praktiske egenskaper for å rendyrke de mer sportslige sidene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det mest iøynefallende ved frontpartiet er den dominerende, bratte "diamant"-grillen med integrert stjerne.

GLC Coupè har helt tydelige sportsbilgener, hvilket kommer godt frem ved de store luftinntakene foran. Utseendet på bilens bakende understreker dens coupégener ytterligere.

Interiøret har ifølge Mercedes en typisk coupéutførelse og en høyverdig atmosfære. Særpregede stilistiske elementer i GLC Coupé er dashbordet og midtkonsollen med sine flytende linjer.

Avansert chassis

Den nye GLC Coupé leveres med sportsunderstell som standard inkludert DYNAMIC SELECT med fem kjøreoverføringsprogrammer; ECO, COMFORT, SPORT, SPORT + og INDIVIDUAL.

DYNAMIC BODY CONTROL sportsunderstell med stålfjæring og justerbar demping er tilgjengelig som ekstrautstyr. Unikt for dette segmentet, tilbyr GLC Coupè også adaptivt luftfjæringssystem, AIR BODY CONTROL.

Dette gir ifølge Mercedes kundene elektronisk kontrollert, kontinuerlig justerbar luftfjæring som åpner for muligheten til å kombinere komfort og sportslige kjøreegenskaper i en og samme bil.

Mye standardutstyr

Den nye GLC Coupé har standardutstyr som inkluderer blant annet 18-tommers lettmetallfelger, elektrisk bakluke, Audio 20 CD multimedia-system, DAB-radio, ryggekamera, KEYLESS-GO startfunksjon, og møbeltrekk i ARTICO kunstskinn.

Også inkludert som standard er assistansesystemer som COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS kollisjonsradarvarsling med nødbrems, Crosswind Assist sidevindassistent, ATTENTION ASSIST og ESP med Dynamic Cornering Assist, for bedre kjørefølelse og kontroll.

Komfort og sikkerhet kan også bli betydelig ytterligere forbedret med ekstra førerassistansesystemer.

Nye GLC Coupè leveres også i design- og utstyrslinjene EXCLUSIVE og AMG Line for å ytterligere understreke bilens eksklusive og sportslige karakter.

Motoralternativer

GLC Coupè kommer med til sammen åtte ulike motoriseringer, fire dieselvarianter og fire bensinvarianter, inkludert en Plug-in hybrid og en svært kraftfull Mercedes-AMG modell.

GLC 350 e 4MATIC Coupè kombinerer bensin- og elektrisk motor med en samlet effekt på 320 hestekrefter. Den akselererer fra 0-100km/t på imponerende 5,9 sekunder, med et oppgitt CO2-utslipp på 59‑64 g/km.

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé er for de mest kresne, og innehar en 6-sylindret biturbo motor med heftige 367 hestekrefter som akselererer fra 0-100km/t på under 5 sekunder.

Ved salgsstart vil GLC Coupè være tilgjengelig med tre motoralternativer. De 4-sylindre dieselalternativene GLC 220 d 4MATIC Coupè og GLC 250 d 4MATIC Coupè, samt bensinversjonen GLC 250 4MATIC Coupè.

Alle tre modellene leveres med 4MATIC firehjulsdrift og 9G-TRONIC 9-trinns automatgir som standard. Resten av motoriseringene vil bli tilgjengelig utover i 2016 og 2017.

Kommer til høsten

Priser er foreløpig ikke klare. Bilen forventes å ankomme Norge i september 2016 og blir da en direkte konkurrent til BMW X4.

- GLC Coupè innehar alt det beste fra to verdener. En atletisk og dynamisk coupé som egner seg perfekt for motorveier og sporty kjøring, samtidig som den er en muskuløs SUV som takler det meste av terreng.

- GLC har vært en enorm suksess, og vi gleder oss til å introdusere coupè-versjonen av vår mest populære SUV til de kundene som ønsker seg noe helt spesielt, sier Reidar Holtedahl, konstituert direktør, Mercedes-Benz personbil.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: