Audi S5: Nye motorer i Audi S5 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
31 bilder i galleri
Nye motorer i Audi S5
Audi fortsetter elektrifiseringen og lanserer nye drivlinjer i S5 Coupé og Sportback.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Selv om dieselandelen stuper i Norge, primært i de store byene, er det fortsatt mange som er opptatt av lavt forbruk, spesielt de som kjører mye. Og hva er vel bedre enn kombinasjonen av laft forbruk og høye ytelser?

Når Audi nå fornyer sine S5-modeller, kaster de ut bensinmotoren til fordel for en dieselbrenner. Og når de i tillegg kombinerer denne med 48V mild hybrid teknologi og elektrisk kompressor, ja, da får man i pose og sekk.

Nye S5 Coupé TDI og S5 Sportback TDI har en V6 dieselmotor under panseret. Den har en effekt på 347 hestekrefter og et dreiemoment på formidable 700 Newtonmeter. Takket være elektrisk kompressor er et høyt moment til stede allerede ved moderate turtall.

Bilene kan skilte med et snittforbruk på 0,62 liter på mila, tilsvarende et CO2-utslipp på 161 gram per kilometer. Det er en reduksjon på 19 prosent sammenlignet med den utgående modellen med bensinmotor.

S5 Coupé gjør 0-100 på 4,8 sekunder mens Sportback trenger 4,9 på samme øvelse. Den obligatoriske sperren ved 250 km/t er identisk for begge.

Les også: Nye drivlinjer i Audis langturbiler

Det avanserte hjulopphenget vi kjenner fra tidligere er på plass og sørger for eksemplarisk balanse mellom komfort og sportslige kjøreegenskaper. Du har det moro når du vil kjøre aktivt, samtidig som du vil nyte bilens komfort på lange turer.

Diskret detaljer skiller S-utgavene fra A-modellene, uten at det på noe som helst vis blir banalt. S5 Cabriolet er ikke nevnt i denne omgangen, men det er vel naturlig at den også får en tilsvarende drivlinje.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: