BMW : To Minier, <br>Den nye fra Oxford - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
To Minier,
Den nye fra Oxford

Bare så det er helt klart: BMW slipper ikke sitt engelske eventyr helt. For det første skal de i gang med "Prosjekt Bank" om to år. For det andre skal BMW bygge den nye Minien.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
"Prosjekt Bank" er en egen historie. BMW leide et gammelt banklokale midt i London sentrum, dit satte de en kjerne designere og ingeniører som har jobbet med den nye Rolls Royce. Som kjent blir dette navnet BMWs eiendom om noen år, og da må de ha en bil å legge rundt navnet. Den er snart klar.

Dessuten har altså ikke BMW solgt det meget omtalte New Mini-prosjektet. Det er nesten helt klart nå, og plutselig ble det siste uke ganske åpenbart for de fleste hvorfor bilen ikke ble vist, som egentlig bestemt, på Geneve-utstillingen. BMW visste noe ingen andre enn Jon Moulton visste.

Minien skal bygges på en ganske moderne fabrikk i Oxford, og får, som opprinnelig planlagt, motorer fra Chryslers Mexikanske fabrikk. Debut på Brum-utstillingen i oktober. Hvorfor det skal gå så bra, når en av hovedårsakene til Rover-problemene i første rekke var høy pundkurs, har imidlertid ikke BMW forklart enda.

Av Jon Winding-Sørensen

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: