Lancia : Lancia-luksus i Frankfurt - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Lancia-luksus i Frankfurt
Lancia kommer til å kjøre hardt på overklassepreget sitt når de drar til side teppet for sin stand i Frankfurt. Bakgrunnen for hele utstillingen deres blir et inntrykk av Lancia-bygningen i Torino som for anledningen ligger på Via del Lusso. Men det blir da minst en ny konseptbil der også.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Lancias Styling Center har frembrakt en praktfull konseptbil, en gjenskapelse av Fulvia Coupéen som herjet rallyløypene i 70-årene, og de har bygget opp to meget spesielle spesial-Phedraer som skal gi inntrykk av virkelig heavy shopping på Via Montenapoleone i Milano (som forresten er en gågate - så jeg skjønner ikke helt sammenhengen) pluss at de har utstyrt endel av de kjente produksjonsbilene med et Emblema-navn og lagt på nye overklassedetaljer.

Både Lybra og Ypsilon er utstyrt med de nye topp-skala pakkene, og alt arbeidet som er gjort med Phedra kan tyde i retning av at dette er biler som snart kan utsettes for samme type skreddersøm som for eksempel Mercedes og BMW tilbyr på sine toppmodeller.

Men sentrum på standen kommer selvfølgelig den nye konseptbilen til å skape. Tegninger av denne har sirkulert siden Geneve og har vist noe som ingen kan ha tvilt på opphavet til. Den ser ut som den opprinnelige Fulvia Coupé og jeg tror at dersom man hadde bedt den dyktige, men alt for lite kjente, Piero Castagnero å tegne mesterverket sitt om igjen i dag, hadde resultatet blitt akkurat slik som Flavio Manzoni og hans folk har gjort det i dag.

En ganske morsom greie med akkurat denne bilen er at den kommer til å stå ute i en kunstig sjø, og designerne har gjort vann til et tema akkurat der. Så hva er da mer naturlig enn at man også finner en vannbar der. Den blir en skikkelig take-off på de populære øl-pubene med et uendelig antall ølmerker tilgjengelig. Her kommer de til å servere vann fra minst 50 forskjellige etiketter.

Bilutstillinger byr på mye rart.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: