Bilhistorien står ikke stille - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Bilhistorien står ikke stille
--og det gjør heller ikke de bilhistoriske artiklene du finner her på BilNorge. Nå som det har skjedd endringer med importen av Bentley, Cadillac og Chevrolet til Norge, fant vi tiden inne for å oppdatere disse merkenes historikk i artikkelserien du finner under ”Bilmerkenes historie”.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Men vi har ikke nøyd oss med dette: Vi har også tilføyet den norske utviklingen av salg og bestand på de to amerikanske merkene fra 1935 til i dag, samt en link til en norsk klubb for GMs amerikanske SUVer og offroadere (se også GMC-artikkelen). Chevrolet-artikkelen er også ut over dette utvidet en smule i innholdet.

Vi har også husket på de tungbil-interesserte, og bringer opplysninger om norsk salgs- og bestandutvikling på MAN og Büssing de siste 65 årene i merkeartikkelen om førstnevnte.

For noen uker siden gjorde vi også en større jobb i artikkelserien ”Bilsportens Enere” hva pionerene fra 1890-åra angår: Historien om Emile Levassor er sterkt omskrevet og utvidet, og både denne 2-delte biografien og den tilsvarende om den neste bilsport-helten, Fernand Charron, har blitt krydret med langt flere fotografier. Bil-nostalgikere bør avgjort ta en kikk her også!

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: