Mercedes-Benz Gelendewagen: Ny Mercedes på G - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny Mercedes på G
Den var svært populær som Børstraktor i jappetida, spesielt siden den innlot til kjøring i kollektivfeltet. Men nå synger den over 25-årige Geländewagen på aller siste vers i sin kantede utførelse. Vi har bilder av etterfølgeren.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Sist du møtte den kommende G-Klasse her på BilNorge.no var den på Norges-besøk (KLIKK HER), så godt innpakket at bildene vår utsendte fikk knipset, fortalte lite eller ingenting om bilens utseende. Nå har våre tyske fotografer tatt bilder som overlater lite til fantasien.

 

”Made in USA”

Neste G-Klasse blir en helt ny bil, den deler plattform med M- og R-Klasse og skal også bygges på samme fabrikk som disse i Tuscaloosa, Alabama. Regn med at nye G-Klasse også vil dele drivlinjer med sine slektninger. Dermed opphører produksjonen i Graz, Østerrike som har pågått siden bilen første gang ble lansert i 1979.

Bilen er mer rettet mot gatebruk og mindre mot kjøring i terreng. Man skulle tro det var like greit å bytte navn når modellen skiller seg så dramatisk fra sin forgjenger, men nærbildet vår mann har tatt av logoen viser tydelig betegnelsen G500.

Nye G-Klasse nærmer seg Range Rover og andre luksuriøse SUV’er. At den også får sine kjøreegenskaper sammenlignet med disse, viser bildet av en Lexus RX400h under testing på Mercedes’ anlegg.

G-Klasse får trolig sin debut på Detroit-utstillingen i januar 06, mens Europa - et sekundært marked for denne modellen, nok må vente til neste vårs Geneve-utstilling.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: