Vårt valg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Vårt valg
Ja, takk begge to
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

FB TWEET

Innledning

Vi har nevnt det tidligere, på dette nivået spiller ikke prisen noen vesentlig rolle. Derfor tar vi gjerne begge to. Spøk til side, prisforskjellen på en halv million er en viktig årsak til at Lexus går glipp av en plass alene på toppen. Hvis du skal bruke maksimalt 1,5 millioner på bil, er S320 CDI et valg som gir deg moderne og avansert luksus, høy nyttelast og en motor med imponerende moment.

Med nærmere to millioner i lommeboka, kan du trygt la valget falle på Lexus LS600hL. Overdådig luksus, kjempekrefter – og et miljøalibi på
kjøpet. Bilen nytes best i baksetet. Bagasjeplassen er begrenset, og det er like greit, for tillatt nyttelast er «spist opp» av tre passasjerer.

Uansett valg, du er nesten sikret å være alene i gata om et slikt statussymbol, med mindre du bor på Bygdøy Kongsgård. Lexus har håp om å selge ti flaggskip i år, mens Bertel O. Steen tar mål av seg til å komme opp i nærmere 80 S-Klasse.

LES VIDERE:
- Lexus LS600hL
- Mercedes-Benz S320 CDI
- Tekniske data

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   


F-F-F-F-Facebook
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: