Chevrolet US Corvette: Spesial på Corvette-spesial - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Spesial på Corvette-spesial
Corvette er blant de lystigere biler jeg har rattet de senere årene. Nå kommer en spesialutgave for de som ønsker en bil som er enda mer rendyrket sportslig.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Da Corvette Z06 ble lansert i 2006, var den med på å begrense gapet mellom gatebilene og løpsbilene med Corvette-logo. Dette gapet ble ytterligere tettet av ZR1 som kom på markedet i 2009.

LES: Vår prøvekjøring av Corvette

LES OGSÅ: Den råeste superbilen fra USA

Nå lanseres Corvette Z06 Carbon Limited Edition for å markere at det er 50 år siden Corvette deltok i 24-timersløpet på Le Mans for første gang. Den skal kun bygges i 500 eksemplarer, og blir dermed ettertraktet i de miljøene som samler på slikt.

Banebil

- Det er den best balanserte Corvette hittil, og den egner seg derfor godt for banebruk. Den kombinerer lav vekt med samme normalt pustende V8-motor, chassis og bremser som i ZR1, sier Tadge Juechter, sjefsingeniør for Corvette.

- På tekniske krevende baner som Laguna Seca, kan den kappe rundetiden med tre sekunder sammenlignet med en vanlig Z06, fortsetter Juechter.

Spesialutgaven får Brembo karbon-keramiske bremser med spesielle mørke grå calipere. Disse ble første gang presentert på ZR1.

LES MER OM ZR1: Eksplosiv Corvette

Sorte spesialfelger - 19-tommere foran og 20-tommere bak - påmonteres PS2-dekk fra Michelin. I tillegg til nivået til den velutstyrte Z06, får spesialmodellen også Magnetic Selective Ride Control og ekstra kjøling. Den har også et spesiallaget panser i karbon.

Friske farger

Corvette Z06 Carbom kan leveres i to farger, Inferno Orange og Supersonic Blue. Begge har sotede lykteglass og svartlakkerte speilhus samt en rekke detaljer i karbonfiber.

Det ibenholtfargede interiøret er utført i glatt og semsket skinn og pyntet med sømmer i blått eller oransje for å matche eksteriøret. Ratt, girkule, armlener og dørpaneler er også kledd med semsket skinn.

Spesialutgaven er tilgjengelig på ettersommeren, men det skal nok dessverre mye til at du får se den på norske skilter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: