Strømmen gikk i LA - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Strømmen gikk i LA
Et av de store paradoksene med årets LA-utstillingen var at de ”store” elbilrepresentantene for California, Tesla og Fisker, var fullstendig fraværende. Bare lille Coda forsøkte seg.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

 Selvfølgelig hadde man regnet med at bilutstillingen i Los Angeles skulle bli et utstillingsvindu for de oppblåste hjemmeprodusentene Fisker og Tesla. Begge med nye modeller og begge med nye, solide offentlige lån og tilskudd.

Men nei, begge var veldig fraværende. Den eneste rene elbilen vi møtte der, bortsett fra en i-MiEV som var teipet opp med kvist, var Coda.

Vi har fortalt deg om dette elbil-forsøket før, og at de viste seg på gulvet i Los Angeles tyder i hvert fall på at de fremdeles lever. Riktignok uten å ha solgt en eneste bil så langt. Men nå sier de at produksjonen er i gang og at de første utleveringene skal skje i januar.

LES OGSÅ: Coda fra California

Det som har skjedd siden sist er at de har satt ned prisen.

Opprinnelig ble det sagt at denne kompakte familiebilen skulle koste 44.900 dollar.  Like mye som en topp-spekket Chevrolet Volt. Bunnprisen for en Volt er på rundt 39.000 dollar, så 6.000 mer for noe man ikke vet hva er, hørtes mye ut.

Det syntes åpenbart Coda også, så en av nyhetene i LA er at prisen er satt ned til $ 39.900. 10.000 mer enn Mitsubishien og 5.000 mer enn en Leaf.

Men Coda-folk forteller at produksjonen nesten frem til sommeren allerede er solgt.

Da de ble spurt nærmere viste det seg at det betyr at det er nok mennesker som har kjøpt seg en plass i en imaginær kø, for 99 dollar. Det er ingen som garanterer at alle disse vil benytte seg av køplassen sin.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: