Nissan : Nissan presiserer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Nissan presiserer
For et par uker siden skrev vi at Nissan skulle starte produksjon av Leaf i Europa, og at en modifisert utgave skulle får lenger rekkevidde og lavere pris. Nå har vi fått en oppklaring fra Nissan.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

LES OGSÅ: Billigere og seigere Leaf

Kilden for vår artikkel var det anerkjente bransjetidsskriftet Automotive News, men ifølge Nissan var opplysningene som fremkom i artikkelen ikke helt korrekte. Vi formidler derfor en presisering som PR-sjef Marina Maneas Bakkum i Nissan Norge har kommet med.

Hun bekrefter at Leaf skal produseres ved Nissan-anlegget i Sunderland fra begynnelsen av 2013, men sier videre:

- Vi har ingen indikasjoner på at bilens eksteriør vil endres i forbindelse med at produksjonen flyttes til Europa.

- Det er heller ingen indikasjoner på at bilprisen vil endres. Det er mulig det etter hvert vil komme flere utstyrsversjoner av Leaf som da selvfølgelig vil ha ulike priser på linje med andre modellrekker, men dette er ingen prisreduksjon som sådan, fortsetter Bakkum.

Hun hevder videre at den informasjon hun besitter ikke antyder at Leaf vil få lenger rekkevidde når den europeiske produksjonen starter.

- Det er viktig for oss at våre nåværende og fremtidige kunder ikke får feilinformasjon og blir usikre i forhold til bilen de har kjøpt eller vurderer å kjøpe, sier Bakkum.

Hva angår fremtiden sier hun følgende:

- Nissan har investert kraftig innen feltet og fortsetter med forskning og utvikling av elbiler. Neste elbil som er på trappene er eNV200 der konseptbilen ble vist i Genève, og vi ser frem til fremtiden både hva gjelder nye modeller og ny teknologi med bedre kapasitet, men det er enda lengre frem i tid, avslutter PR-sjefen.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: