Ford : Ford på mobil-kongress - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Ford på mobil-kongress
Ford har i dag sluppet detaljer om sin kommende kompakt-SUV, ikke på bilutstillingen i Genève, men på en mobil-kongress i Barcelona.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det har selvsagt sine klare årsaker at Ford velger å avduke bilen på en mobil-kongress, og forklaringen heter Ford Sync.

Med Ford Sync kan sjåføren synke sin smarttelefon med bilens audioanlegg og benytte stemmestyring for å hente frem de forskjellige funksjoner i telefonen.

I tillegg sørger Sync Emergency Assistance for å ringe opp et nødnummer og gi instrukser på det lokale språket ved en eventuell ulykke.

Ford EcoSport kommer på markedet mot slutten av året, og blir Fords andre nykommer på SUV-markedet i år etter nye Kuga. Senere kommer også amerikanske Edge, en større og mer luksuriøs modell, i europeisk versjon – dette som et resultat av Fords globalisering.

EcoSport er basert på Fords småbilplattform, den samme som anvendes for Fiesta. Den byr på småbilens drivstofføkonomi kombinert med SUVens fleksibilitet, rommelighet og høye sitteposisjon.

- Bilens rolle er i utvikling. Våre kunder ønsker å trygt kunne benytte samme teknologi i bilen som hjemme, og vår Sync AppLink setter dem i stand til nettopp det, sier Paul Mascarenas, teknisk ansvarlig og visepresident i Ford Motor Europe.

EcoSport skal leveres med moderne drivlinjer, som den prisbelønte 1,0-liters turbo bensinmotoren med 125 hk, en 110-hesters 1,5-liter og en 90-hesters 1,5-liters diesel når den kommer på markedet mot slutten av 2013.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: