Pallplass for Isachsen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Pallplass for Isachsen
Sverre Isachsen jublet vilt etter at han kjørte inn til bronsemedalje i søndagens rallycrossløp i X Games i Los Angeles.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Etter å ha dominert europeisk rallycross fra 2009 til 2011, fikk Sverre Isachsen enda en medalje i samlingen da han kjørte inn til bronse i søndagens rallycrossløp under X Games på Irwindale Speedway i Los Angeles. Og ingen jublet mer enn Subaru-føreren da løpet var over.

- Nå er jeg så utrolig glad, og denne tredjeplassen er som en seier for meg. Alle i Subaru PUMA Rallycross Team har jobbet så hardt for å lykkes, sier nordmannen.

- Vi har mindre ressurser enn flere av konkurrentene, men vi har gjort mye riktig den siste tiden, og i dag fikk vi endelig lønn for strevet. Jeg vil takke alle i teamet, sier Sverre Isachsen.

Han tok dermed sin første X Games-medalje noensinne, og den andre norske X Games-medaljen i årets konkurranse etter at Andre Villa tok medalje fredag.

Isachsen fra Hokksund og KNA Eiker hadde en god dag på jobben søndag. Han startet med å være åttende raskest på kvalifiseringen, før han vant sitt innledende heat i overlegen stil.

I finalen gikk han rett i tet, men ble senere dømt for tjuvstart, og måtte ta en såkalt ”stop and go penalty”.

- Jeg er usikker på om det var en tjuvstart eller en perfekt start, men jeg aksepterer dommernes avgjørelse, sier 42-åringen.

Etter straffen kom Isachsen ut på fjerdeplass, bak Travis Pastrana. Men etter en perfekt forbikjøring kom han seg opp på en tredjeplass.

- Halvannen rundt før mål punkterte jeg, men jeg klarte heldigvis å komme meg til mål uten å tape noen plasseringer. Nå er jeg så utrolig glad!

Finske Toomas Heikkinen vant foran sin Ford-kollega, Tanner Foust fra USA. Etter løpet rant gratulasjonene inn fra fans fra hele verden som hadde sett løpet på ESPN, NRK eller fra tribunen i Irwindale, hvor det også var mange nordmenn.

Neste løp for Sverre Isachsen i Global Rallycross Championship går allerede om en uke i Atlanta, Georgia. 

SE FINALEN PÅ ESPN

Så glad blir man for en bronsemedalje i X Games

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: