Ny tredjeplass for Isachsen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny tredjeplass for Isachsen
Sverre Isachsen fortsetter å imponere i Global Rallycross Championship. Han kjørte lørdag inn til sin andre strake pallplassering da mesterskapet besøkte Atlanta Motor Speedway i Georgia.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

- Jeg er veldig fornøyd, og det er hele Subaru PUMA Rallycross Team også. Lørdag ble min teamkamerat Dave Mirra nummer fire, mens Bucky Lasek ble nummer tolv. Ting har virkelig løsnet for oss nå, sier Sverre Isachsen.

42-åringen fra Hokksund ble forrige helg nummer tre i runden som gikk sammen med X Games i Los Angeles, og han kjørte inn til en ny tredjeplass i Atlanta denne helgen.

- Det ble en begivenhetsrik dag. Jeg ledet det første innledende heatet, men det ble rødflagget. Jeg hadde en god omstart, men Toomas Heikkinen vant heatet foran meg. I det andre heatet fikk jeg en stop & go-straff fordi dommerne mente jeg hadde kjørt på Heikkinen.

Dermed ble KNA Eiker-føreren bare nummer tre i det andre heatet, og var ikke direkte kvalifisert til finale.

Han måtte innom den såkalte ”Last Chance Qualifier”, og den omgangen ble også et bikkjeslagsmål av de sjeldne. Isachsen berget imidlertid andreplassen og kom til finalen.

I finalen hadde Isachsen lenge en fight med den tidligere Formel 1-føreren Scott Speed som han gikk seirende ut av. Og da løpet var over kunne nordmannen krysse mållinja som nummer tre, bak Toomas Heikkinen fra Finland og Tanner Foust fra USA.

- Vi klarte denne tredjeplassen fordi vi har vilje av stål. Jeg nektet å gi opp, og det betalte seg til slutt.

Etter å ha tilbrakt hele sommeren i USA reiser Isachsen nå hjem til Norge for å lade opp foran det neste løpet som går i Charlotte i slutten av september. Henning Solberg deltok også i Atlanta, men slet med tekniske problemer og kom ikke til finalen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: