Audi : Ultra-familien vokser - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ultra-familien vokser
For et halvt år siden viste Audi en ny A3 Ultra, samtidig som de fortalte at den var først ute i en ny serie. Nå utvides familien med flere gjerrige modeller.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er en ny 2.0 TDI som nå åpner mulighetene for ekstremt lave CO2-utslipp i Audi-familien. Motoren leveres i effekter på 136, 163 og 190 hestekrefter, men kan skryte av forbrukstall på godt under halvliteren.

Gjerrigst blir A4 Sedan Ultra som med 136 hester har et oppgitt snittforbruk på 0,4 liter på mila, tilsvarende et CO2-utslipp på 104 gram per kilometer.

Det andre ytterpunktet er A6 Avant som med 190 hk oppviser et snittforbruk på 0,46 liter/mil, tilsvarende 119 g/km CO2. Det er meget lavt for en stasjonsvogn i denne størrelsen.

De nye 2-liters motorene leveres i alle utgaver av A4, A5 og A6. Et dreiemoment på mellom 320 og 400 Newtonmeter sørger for sporty akselerasjon kombinert med lavt forbruk. Og selvsagt har de utslipp som tilfredsstiller kravene i Euro6.

Motorene leveres som standard med manuell girkasse som har ekstra høy utveksling på de høyeste girene. A6 kan alternativt leveres med en 7-trinns S tronic som reduserer forbruket ytterligere.

Ultra-familien til Audi inkluderer også A3 1,6 TDI med et snittforbruk på 0,32 liter på mila, tilsvarende CO2-utslipp på 85 gram per kilometer.

Tekniske data for de nye Ultra-modellene:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: